Sertifikat

Hos www.fallsikkerhet.no er vi certificeret til å montere fallsikrings udstyr iht. den europæiske sikkerhets norm EN-795. ABS har vært igennem Dekra´s strenge test labetorium for å bli godkendt for montering som fallsikring utstyr. På alle produkter som leveres av fallsikkerhet.no, medfølger test sertifikat.

Produsenter av fallsikrings utstyr stiller krav om årlig ettersyn for å oppretholde garanti på utstyr levert med sertifikat. Dette er i tillegg et lov bestemt krav, med stikk prøve kontroll av arbeidstilsynet. Spør fallsikerhet om fastpris på årlig kontroll.

For å sikre korrekt montert utstyr, har alle montører hos www.fallsikkerhet.no gjennomgått grunndig opplæring, avsluttet med fallsikrings sertifikat.

Alle som arbeider med HMS, eller annen form for sikkerhet knyttet til vedlikehold av eiendom mm., bør kontakte Fallsikring, som kommer på uforpliktende befaring med rådgivning om nødvendig fallsikrings utstyr.

Fallsikring handler om at alle kommer trygt hjem fra sitt arbeide, vi har alle en familie som venter. Kontakt Morten, mob: 98 08 17 90 eller Lars, mob: 98 15 11 07

Fallsikring handler om at komme hjem til familien.