Fallsikringsutstyr

Permanente Wiresystemer

Alle sikringspunkter

Horisontal skinnesystem

Vertikal skinnesystem

Båndtekking

Flis tak

Takkrok

Enkelte sikringspunkter

Rekkverk

Stigeholder

Seler og liner

Tilbehør

spesielt produsert


FALLSIKRINGSUTSTYR HOS FALLSIKKERHET

Fallsikkerhet selger fallsikringsutstyr og systemer som sørger for en trygg arbeidsplass ved arbeid i høyden. Utstyret og systemene er fra Lux-Top, som har produsert fallsikringsutstyr siden 1994. Lux-Top har også gjennomgått strenge tester hos Dekra for å bli godkjent som produsent av fallsikringsutstyr. Dere er derfor sikret fallsikringsutstyr og systemer som følger retningslinjene fra Arbeidstilsynet.

Arbeidstilsynet stiller også krav om årlig ettersyn av på fallsikringsutstyr, som vi tilbyr, levert med sertifikat for å sikre garantien. Dette test-sertifikatet medfølger alle våre produkter på siden.

 

FALLSIKRINGSUTSTYR FRA LUX-TOP

Lux-Top er en familiebasert virksomhet fra Luxembourg og de har siden 1994 utviklet innovative løsninger og produsert fallsikringsutstyr som følger retningslinjer for sikkerhet som overholder både på nasjonale- og internasjonale standarder. Lux-Top utvikler produkter hele tiden, og er derfor et merke som vil tilby de siste nyskapningene på markedet innen fallsikringsutstyr – alt fra fallsikringsseler til rekkverk.

3 TYPER FALLSIKRING

Det finnes 3 typer fallsikring, og du kan finne alle typene i vårt utvalg av fallsikringsutstyr. De tre typene er personlige fallsikringsutstyr, faste systemer og kollektive systemer. 

Personlige fallsikringsutstyr kan for eksempel være fallsikringsseler, og er klassifisert som personlig verneutstyr når man arbeider i høyden. Fallsikkerhet har et utvalgt av fallsikringsseler og sikkerhetsseler som gir trygghet og god bevegelighet, samt tilbehør til dette utstyret.

Faste systemer, eller permanente fallsikringer, er systemer som installeres permanent på blant annet tak eller fasader, og kan for eksempel være et wiresystem. Fallsikkerhet har også et permanent wiresystem i utvalget, og som er testet og sertifisert etter SN-EN-795 i klasse C. 

Det siste er kollektive systemer som beskytter mennesker, gjenstander og verktøyer fra å falle når man arbeider i høyden, som for eksempel et rekkverk. Fallsikkerhet har også rekkverk i sortimentet som stort sett er formontert, og andre produkter under rekkverk kategorien som alle er testet og sertifisert.

GJØR DET ENKELT OG TRYGT MED FALLSIKKERHET

Har du spørsmål vedrørende fallsikringsutstyr, er du velkommen til å kontakte oss. Vi står klare for å besvare dine spørsmål omkring utvalget vårt, eller andre spørsmål vedrørende fallsikring,