FALLSIKRINGSUTSTYR HOS FALLSIKKERHET

fall logo

Fallsikkerhet selger fallsikringsutstyr og systemer som garanterer trygghet ved arbeid i høyden. Utstyr og systemer er fra Lux-Top, som har produsert utstyr siden 1994. Lux-Top har også gjennomgått strenge tester hos Dekra for å bli godkjent som produsent av fallsikringsutstyr. Dere er derfor sikret utstyr og systemer som følger retningslinjene fra Arbeidstilsynet.

Arbeidstilsynet stiller også krav om årlig ettersyn av fallsikringsutstyr som vi tilbyr, levert med sertifikat for å sikre garantien. Dette test-sertifikatet følger med alle våre produkter på siden.

FALLSIKRINGSUTSTYR FRA LUX-TOP

Lux-Top er en familiebasert virksomhet fra Luxembourg og de har siden 1994 utviklet innovative løsninger og produsert utstyr som følger retningslinjer for sikkerhet som overholder både nasjonale- og internasjonale standarder. Lux-Top utvikler produkter hele tiden, og er derfor et merke som vil tilby de siste nyskapningene på markedet innen fallsikringsutstyr – alt fra fallsikringsseler til rekkverk.

3 TYPER FALLSIKRING

Det finnes 3 typer fallsikring, og du kan se alle mulighetene i vårt utvalg av sutstyr. De tre typene er personlig utstyr, faste systemer og kollektive systemer.

Personlig fallsikringsutstyr kan eksempelvis være fallsikringsseler, og er klassifisert som personlig verneutstyr når man jobber i høyden. Fallsikkerhet har et utvalgt av fallsikringsseler og sikkerhetsseler som gir trygghet og god bevegelighet, samt tilbehør til dette utstyret.

Faste systemer, eller permanente fallsikringer, er systemer som installeres permanent på blant annet tak eller fasader, og kan eksempelvis være et wiresystem. Fallsikkerhet har også et permanent wiresystem i utvalget, som er testet og sertifisert etter SN-EN-795 i klasse C.

Det siste er kollektive systemer som beskytter mennesker, gjenstander og verktøyer fra å falle når man jobber i høyden, som eksempelvis et rekkverk. Fallsikkerhet har også rekkverk i sortimentet som stort sett er formontert, og andre produkter under rekkverk kategorien som alle er testet og sertifisert.

GJØR DET ENKELT OG TRYGT MED FALLSIKKERHET

Har du spørsmål omkring fallsikringsutstyr, er du velkommen til å kontakte oss. Vi står klar for å besvare dine spørsmål rundt utvalget vårt, eller andre spørsmål rundt fallsikring.