Sertifikat

Sertifisert til å montere fallsikringsutstyr

Hos Fallsikkerhet.no er vi sertifisert til å montere fallsikringsutstyr iht. den europeiske sikkerhetsnorm EN-795. Lux-Top har vært igjennom Dekra´s strenge test labratorium for å bli godkjent som produsent av fallsikringsutstyr. På alle produkter som leveres av fallsikkerhet.no, medfølger test sertifikat.

Produsenter av fallsikringsutstyr stiller krav om årlig ettersyn for å oppretholde garanti på utstyr levert med sertifikat. Dette er i tillegg et lovbestemt krav med stikkprøvekontroll av arbeidstilsynet. Spør Fallsikerhet om fastpris på årlig kontroll.

For å sikre korrekt montert utstyr har alle montører hos Fallsikkerhet.no gjennomgått grundig opplæring og avsluttet med fallsikringssertifikat.

Alle som arbeider med HMS eller annen form for sikkerhet knyttet til vedlikehold av eiendom mm., bør kontakte Fallsikkerhet.no, som kommer på uforpliktende befaring med rådgivning om nødvendig fallsikringsutstyr.

Fallsikring handler om at alle kommer trygt hjem fra sitt arbeide, vi har alle en familie som venter. Kontakt Lars, mob: 98 15 11 07  eller Morten, mob: 98 08 17 90 

Taksikring for at jobbe i høyden